Hinnasto ja liittyminen

Home / Hinnasto ja liittyminen

Tietoa hinnastostamme ja kaukolämpöön liittymisestä. Kaukolämmön kokonaishinta muodostuu tilaustehon mukaan määräytyvästä perusmaksusta (€/vuosi), energiamaksusta (€/MWh) ja veroista (alv 24%).

PERUSMAKSUN MUODOSTUMINEN

Maksun perusteena oleva tilausteho määritetään tapauskohtaisesti asiakkaan (ja LVI-suunnittelijan) antamien perustietojen pohjalta. Tämä koskee sekä vanhoja että uusia rakennuksia.

Tilausteho kW (P) Perusmaksu €/vuosi
Pientalo 0 – 50 k1 * (130+63*P)
Rivitalo, pieni kerrostalo 50 – 150 k1 * (280+60*P)
Kerrostalo, koulu 150 – 550 k1 * (4780+30*P)

Kerroin k on Lievestuoreen Lämpö Oy:n kiinteiden kustannuksien mukainen kerroin, joka tarkistetaan tarvittaessa. Kertoimen k arvo on 1.1.2011 alkaen 0,76. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Perusmaksu on sidottu verolliseen kotimarkkinoiden perushintaindeksin kokonaisindeksiin.

ENERGIAMAKSU

Energiamaksu 57,45 €/MWh = 5,745 SNT/kWh (alv 0%)

Hintaan lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Kaukolämpöenergia mitataan lämmönjakohuoneessasi sijaitsevalla energiamäärämittarilla. Se mittaa veden virtausmäärän ja lämpötilaeron kaukolämmön meno- ja paluujohdon välilllä. Näistä lähtöarvoista lämpömäärälaskuri laskee kuluttamasi energian. Kaikki kaukolämpömittarimme ovat olleet etäluettavia vuodesta 2012.

LIITTYMINEN KAUKOLÄMPÖÖN

Kaukolämmön liittymismaksun hintaan vaikuttaa runkolinjan läheisyys. Täytä tarjouslomake, niin me otamme sinuun yhteyttä. Samalla voit pyytää meiltä tarjouksen myös lämmönjakokeskuksesta, johon sisältyy lämmönvaihdin ja muut osat ja tarvikkeet.

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ

Kaukolämmön yleiset ehdot

Kaukolämposopimuksen siirto