Miksi kaukolämpö?

Kaukolämpö on huolettomin, luotettavin ja maamme yleisin lämmitysmuoto. Lisäksi se on ympäristöystävällistä, uusiutuvasta polttoaineesta paikallisesti tehtyä lämpöä.

 

MUKAVUUS

Kaukolämmöllä lämmitetyssä kiinteistössä sisätilojen lämpö pysyy aina halutun tasoisena ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla yhtä nopeasti ja tasaisesti kaikista kiinteistön vesipisteistä.

 

HELPPOUS JA HUOLETTOMUUS

Kaukolämmitys ei vaadi jatkuvia toimenpiteitä ja näin se ei vie asiakkaan aikaa. Asennuksen yhteydessä asiakkaan laitteiden kiinteistökohtaiset säädöt asetetaan vastaamaan kiinteistön tarpeita ja ominaisuuksia. Kaukolämpölaitteisto ei käytännössä tarvitse juuri lainkaan huoltoa eikä vie isoa tilaa kiinteistössä. Päivystäjät huolehtivat lämmöntoimituksesta 24/7!

 

PAIKALLISUUS, EKOLOGISUUS ja TALOUDELLISUUS

Paikallisesti tuotettu lämpö on lähilämpöä. Se on myös ympäristöystävällistä, sillä sen tuotannossa hyödynnetään uusiutuvia, kotimaisia energianlähteitä, kuten puhdasta puuhaketta.

Kaukolämmön hinnoittelu on vakaata ja öljynhinnasta riippumatonta. Kaukolämpöjärjestelmä tulee pitkän käyttöikänsä ansiosta edulliseksi investointina ja käyttökustannuksiltansa.